Over reistypje

Het gezicht achter Reistypje ben ik, Christy: 31 lentes jong en woonachtig in de buurt van Eindhoven. In november 2018 ben ik teruggekomen uit Wellington, Nieuw Zeeland, waar ik vanaf oktober 2017 woonachtig was.

Ik ben gek op dier en natuur en houd van koken, (uit) eten met een lekker wijntje, marktjes en festivals. Ik werk in de marketing en communicatie branche en heb tevens een zwak voor interior design & styling.

In mijn familie word ik ook weleens als het reistypje bestempeld. Best terecht, want zodra het even kan pak ik graag mijn koffers. Reizen is dan ook mijn grootste passie. Zo heb ik tijdens mijn studie in Sydney gewoond, vrijwilligerswerk gedaan in Costa Rica, al aardig wat (rond)reizen gemaakt en heb ik dus letterlijk aan de andere kant van de wereld gewoond.
Wil je precies weten hoe mijn reisvirus is ontstaan? Klik dan hier.

Of het echter nu gaat om een bruisende stedentrip, kamperen in eigen land, rondtrekken in verweggistan of een tropische zonvakantie , ik houd er allemaal van. En om mijn enthousiasme met jullie te delen heb ik Reistypje.nl in het leven geroepen, waar ik mijn persoonlijke reiservaringen beschrijf, mijn mooiste foto’s toon en waar ik handige reistips geef.*

Veel leesplezier!

Christy

 

* Alle teksten en foto’s die je op mijn blog of Instagram account ziet, zijn door mijzelf geschreven en gemaakt en beschermd door het auteursrecht.