Over mij

Het gezicht achter Reistypje ben ik, Christy, 32 jaar en voorheen woonachtig in de buurt van Eindhoven. Recent ben ik naar het mooie Vancouver, Canada verhuisd waar ik samen met mijn vriend tenminste een paar jaar hoop te wonen.

Het liefste ben ik buiten in de natuur en daarnaast ben ik gek op dieren (heb zelf 2 honden), een etentje of koffie buiten de deur, koken en bakken. Mijn achtergrond ligt in de marketing en communicatie branche en ik ben tevens interieur stylist.

In mijn omgeving word ik ook weleens als ‘het reistypje’ bestempeld. Want zodra het even kan pak ik graag mijn koffers. Reizen is dan ook mijn grootste passie. Zo heb ik tijdens mijn studie in Sydney gewoond, vrijwilligerswerk gedaan in Costa Rica, al aardig wat (rond)reizen gemaakt, ruim een jaar in het fantastische Nieuw Zeeland gewoond én ben ik dus net aan heel nieuw avontuur in Canada begonnen. Hoe mijn reisvirus precies is ontstaan kun je hier uitgebreid lezen.

Of het nu gaat om een bruisende stedentrip, een staycation in eigen land, rondtrekken met een camper of een tropische zonvakantie, ik houd er allemaal van. En om mijn enthousiasme met jullie te delen heb ik in 2016 Reistypje.nl in het leven geroepen, waar ik mijn persoonlijke reiservaringen beschrijf en handige reistips probeer te geven.* Voor nog meer foto’s en (live) stories, kun je me tevens volgen op Instagram.

Veel leesplezier!

Christy

 

* Alle teksten en foto’s die je op mijn blog of Instagram account ziet, zijn door mijzelf geschreven en gemaakt en beschermd door het auteursrecht.