Over mij

Hi! Mijn naam is Christy: het gezicht achter Reistypje. Ik ben 33 jaar, in Alkmaar geboren maar beschouw mezelf toch als een echte Brabantse want ik woonde voorheen voor lange tijd in en rondom Eindhoven.
In Maart 2021 ben ik naar Vancouver, Canada verhuisd waar ik tenminste een paar jaar hoop te wonen en werken. Emigreren tijdens een pandemie is niet niks kan ik je vertellen, maar toch zijn we super blij dat we de sprong in het diepe hebben genomen. Hier kun je lezen hoe we dit proces hebben ervaren.

Het liefste ben ik samen met mijn vriend en 2 honden buiten in de natuur. Ik ben gek op een koffietje of ontbijtje buiten de deur (of beter gezegd lekker eten in algemene zin) en het ontdekken van nieuwe plekjes.
Mijn achtergrond ligt in de marketing en communicatie maar ben tevens afgestudeerd als interior designer.

Thuis word ik ook weleens als ‘het reistypje’ bestempeld want zodra het even kan pak ik graag mijn koffers. Reizen is dan ook mijn grootste passie. Zo heb ik tijdens mijn studie in Sydney gewoond, vrijwilligerswerk gedaan in Costa Rica, al aardig wat (rond)reizen gemaakt, ruim een jaar in het fantastische Nieuw Zeeland gewoond en ben ik in 2021 dus aan een heel nieuw avontuur in Canada begonnen. Hoe mijn reisvirus precies is ontstaan kun je hier uitgebreid lezen.

Of het nu gaat om een bruisende stedentrip, een staycation in eigen land, rondtrekken met een camper of een tropische zonvakantie, ik houd er allemaal van. En om mijn enthousiasme met jullie te delen heb ik in 2016 Reistypje.nl in het leven geroepen, waar ik mijn persoonlijke reiservaringen beschrijf en handige reistips probeer te geven.* Voor nog meer foto’s en (live) stories, kun je me tevens volgen op Instagram.

Let’s keep in touch!

Christy

 

* Alle teksten en foto’s die je op mijn blog of Instagram account ziet, zijn door mijzelf geschreven en gemaakt en beschermd door het auteursrecht.