4x reisinspiratie voor in de boekenkast

Ben je op zoek naar nieuwe reisinspiratie, of wil je gewoon even wegdromen bij mooie plaatjes en veelbelovende verhalen? Zorg er dan voor dat je deze 4 titels paraat hebt staan in je boekenkast. Heerlijk ook voor een druilerige zondagmiddag. Wedden dat je daarna meteen achter je pc wil kruipen om een ticket te boeken?

 

3 op reis – De wereld rond in 10 jaar

We beginnen met de nieuwste aanwinst van dit lijstje: De Wereld rond in 10 jaar. In dit boek, gebaseerd op de reiservaringen van o.a. Geraldine Kemper, Floortje Dessing en Chris Zegers, komt van alles voorbij. Praktische tips, anekdotes en een lading vol reisinspiratie. Een heerlijke aanvulling op de zondagavondshow waar je al jaloers van werd.

De wereld rond in 10 jaar

Lonely Planet’s Ultimate Travelist

Dit prachtige boek van Lonely Planet benoemt 500 van de meest bijzondere bezienswaardigheden en attracties ter wereld. Geen gebrek aan prachtige plaatjes, dus heerlijk om doorheen te bladeren.

Lonely Planet's Ultimate Travelist

Floortje Dessing – 365 dagen onderweg

Floortje Dessing. Dé reisgoeroe van Nederland. Wat heeft ze al veel gezien, gedaan en meegemaakt. Als er iemand recht van spreken heeft en haar tips zou moeten overdragen, dan is zij het wel.

En gelukkig doet ze dat ook, met haar boek ‘365 dagen onderweg’. Het voelt als een persoonlijk dagboek, gecombineerd met lekker veel inspiratie en praktische tips.

365 dagen onderweg

Lonely Planet – the World

De naam verklapt het al: een overzicht van de wereld. Letterlijk. Welke landen zijn er eigenlijk allemaal, waar ligt het, en wat is er grofweg te beleven? In dit dikke boek vind je een overzicht van alle landen, inclusief de benodigde basisinformatie. Perfect voor degene die nog niet weet wat te kiezen! (Minder perfect voor mensen met keuzestress.)

Lonely Planet the World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *