Koffiespots van Eindhoven

Het heeft even geduurd, maar inmiddels kun je in Eindhoven ruimschoots kiezen uit een heleboel gezellige plekjes waar je van een perfect bakkie koffie kunt genieten. Een greep uit mijn favorieten vind je hier.

BeanBrothers (stadsbranderij)
Je moet het even weten te vinden, maar een bezoekje aan de Stadsbranderij van Eindhoven is absoluut de moeite waard. Op deze locatie branden ze iedere week verse koffie voor je. Je zit hier dus echt létterlijk tussen de koffiebonen en branders. Mocht je bonen of ander koffiegerij willen kopen, dan kan dat hier ook. En wil je zelf de fijne kneepjes van het vak leren? Bij BeanBrothers kun je ook een super leuke barista workshop volgen!

Bergstraat 14a, Eindhoven

DENF Coffee
Bij DENF word je altijd vrolijk ontvangen. En wil je een espresso, flat white of cappuccino? Daar weten ze hier wel raad mee. Vaak kun je kiezen uit diverse soorten bonen waar het personeel je van alles over kan vertellen. Anders pluspunt: DENF heeft ook een fijn terras voor tijdens de zonnige dagen.

Clausplein 4, Eindhoven

Coffeelab
Kom je met de trein naar Eindhoven? Dan biedt Coffeelab een perfect ontvangst voor je. Deze koffie-hotspot is namelijk naast de VVV gevestigd, vlakbij de in- en uitgang van het station. Naast het perfecte bakkie, kun je hier heerlijk zitten tussen alle groene hangplanten. Ook de koekjes en taartjes zijn hier om je vingers bij af te likken.

Stationsplein 17, Eindhoven

Koffiehuisje
Niet in het centrum van de stad, maar wel op een hele fijne locatie. Het Koffiehuisje van Eindhoven: goede koffie in een gezellige setting met een fijn buurtkarakter. Ook leuk voor gezinnen met kinderen. Het Koffiehuisje is goed te combineren met een bezoekje aan Strijp S.

De Jonghlaan 32, Eindhoven

Onder de leidingstraat
Ik kom heel graag op Strijp S. Onder andere door de fijne koffietentjes zoals Onder de leidingstraat. De industriële vibe van Strijp S is hier perfect doorgetrokken en koffie maken kunnen ze hier prima! En wil je iets lekkers meenemen voor thuis? Onder de leidingstraat heeft ook een Deli waar je bio-producten maar bijvoorbeeld ook kookboeken kunt scoren.

Leidingstraat 45, Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *